region SHOWBIZZ

Ana Nikolić i Rasta prvi put o razvodu: Nije bila naša želja da tako ispadne

Pevačica Ana Nikolić i reper Rasta pojavili su se zajedno u javnosti, prvi put nako razvoda i odgovarali na mnoga pitanja.

Foto: Instagram/ananikolicofficial

Vest o razvodu poznatog muzičkog para, Ane Nikolić i njenog supruga Stefana Đurića Raste, obišla je čitav region u oktobru prošle godine. Nakon što su se 28. jula. 2016. godine u najvećoj tajnosti venčali, godinu i po dana kasnije objavljena je vest da se razvode. Ali, uspeli su da prebrode sve bračne krize i prvi put za javnost progovorili. Juče su se prvi put pojavili zajedno u Skoplju, gde su najavili koncert koji će zajedno održati tek 16. februara u areni “Boris Trajkovski”.

Po reakciji pevačice moglo se zaključiti da i dalje voli svog Rastu, ali na pitanje da prokomentariše razvod, Ana je otvoreno rekla: – To je teško pitanje. Zato što nas prati ta fama i priča, od samog starta naše veze i pre braka. To je prosto tako. Mada, nije baš to bila naša želja da bude to tako. O privatnom životu smo jako retko, šturo i kratko govorili. Ne bih tu nešto pričala mnogo – rekla je Ana, a Rasta se istog trenutka nadovezao:

Upoznali smo na poslu, u studiju dok smo radili njen prošli album. Od poznavanja nekako imamo taj odnos poslovni i privatni. Doživljavali smo golgote i uvek smo uspevali da se na kraju izborimo i da sve bude kako treba. Mislim da smo sve zreliji i da smo naučili da živimo sa nekim stvarima – poručio je reper.

Upitana da otkrije kako se oseća prvi put u životu kao majka, popularna pevačica je rekla: – To je najlepša stvar koju jedna žena može da doživi u svom životu. U svakom smislu te reči. To je fenomenalno iskustvo, uopšte ceo proces trudnoće i sve što prati to je jedinstvena i prelepa stvar. Mislim da svaka žena kojoj fiziologija to dozvolja treba da oseti.

 

 

izvor: story.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *