MUZIKA region

Božićna žurka za pamćenje: Saša Matić napravio spektakl u Budvi! VIDEO

Saša Matić napravio je spektakl u Budvi za božićno veče, koji će se još dugo pamtiti.

Foto: Promo

Mnoge poznate ličnosti Božić, najradosniji hrišćanski praznik proslavljaju u skladu sa tradicijom, odnosno u krugu porodice. Doduše, mnogi od njih na Božić rade ali dan je obavezno rezervisan za porodicu. Tako je bilo i kod Saše Matića koji je dan proveo sa najmilijima, a nakon božićnog ručka privatnim avionom odleteo je za Budvu, kako bi svojoj publici u Crnoj Gori ulepšao i upotpunio božićnu noć.

Dočekala ga je prepuna diskoteka Trocadero i nekoliko stotina “pratećih vokala” koji su horski ispratili svaku pesmu. Redao je tako Saša svoje dobro poznate hitove, a nije nedostajalo ni crnogorskih ali ni srpskih tradicionalnih pesama, što je izazvalo posebno oduševljenje publike.

Bila je ovo prilika i da Matić promoviše pesme sa albuma “Ne bih ništa menjao” koje je, sudeći po video snimcima, crnogorska publika već odavno naučila. – “Mnogo mi znače poruke, komentari i pregledi na društvenim mrežama ali posebno je zadovoljstvo i sreća kada ljudi na nastupima pevaju nove pesme” – kaže pevač.

Obzirom da će Saša održati dva velika koncerta u Srbiji: 14. februara u Novom Sadu i 08. marta u Beogradu, jedno od nezaobilaznih pitanja sinoć bilo je da li je u planu solistički koncert u nekom od crnogorskih gradova.

“U Crnoj Gori često nastupam i svaki put sam odlično dočekan, tako da nije ništa isključeno. Trenutno smo fokusirani na to da u Novom Sadu i u Beogradu napravimo spektakl za pamćenje, a sve ostalo će se znati na vreme” – kaže Saša i dodaje da voli velike projekte, velike izazove i jedva čeka da sa Novosađanima i Beograđanima zapeva svoje najlepše pesme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *