region SHOWBIZZ

Branka Sovrlić otkriva: Pariz je broj jedan za šoping!

Branka Sovrlić važi za jednu od najstilizovanijih dama na našoj javnoj sceni, a popularna pevačica otkrila je da je za nju Pariz mesto broj jedan kada je šoping u pitanju.

Foto: Privatna arhiva

Branka Sovrlić, kao i svaka žena, obožava šoping, a onaj koji nju čini srećnom i opušta je onaj u glavnom gradu Francuske, Parizu. Branka nije rob brendirane odeće, ali u svojim ormarima ima i komade sa potpisom Versace, Yves Saint Laurent, Gucci… Po sopstvenom priznanju, najviše novca je dala za bunde od nerca, kojih ima nekoliko u svom garderoberu.

”Pariz je broj jedan, ali pošto imam prijateljice u Švajcarskoj, i tamo često putujem u šoping, ali i u Istanbul. Na sve sam slaba, kada je reč o odeći i obući. Ne znam koliko imam cipela, jedan deo je u Sarajevu, a jedan u Beogradu. Tamo imam dva stana, i tamo mi je uglavnom scenska obuća i odeća, pošto u srpskoj prestonici više snimam. U Beogradu su mi i Vilerovi gobleni koje sam kao devojčica vezla. Za njih sam u Parizu kupila originalne ramove i to je moje blago koje me podseća na detinjstvo i mladost.” – otkrila je Branka za coolstyle.ba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *