region SHOWBIZZ

Ceca proslavila Uskrs u krugu porodice: Trebamo praštati svaki dan!

Ceca Ražnatović proslavila je i ovaj Uskrs u krugu porodice, a kako posti svaki post, nakon koga se pričesti, tako je bilo i ovoga puta.

Foto: Screenshot YouTube

Ceca se ovoga puta pričestila u Hramu Svetog Save, čiji starešina je i njen duhovnik. Zajedno sa njom na večernjoj liturgiji bili su najmlađi članovi njene porodice, sestrići Viktor, Ilija i Petar. Popularna pevačica je otkrila da je ove godine bila vredna domaćica i ofarbala većinu jaja. – Svi farbamo jaja u kući, tačnije, svako od nas daje određeni doprinos. Neki farbaju jaja, neki lepe sličice i ukrašavaju. Ove godine sam, mogu ponosno da kažem, bila domaćića koja je ofarbala većinu jaja. – rekla je Ceca za Blic.

Ceca je istakla da je važno praštati ljudima. – Ne samo na ovaj praznik, mislim da treba praštati svaki dan. Ne morate zaboraviti, ali bitno je da u srcu oprostite i da vam je srce čisto. Ovaj praznik za mene predstavlja radost, veselje, porodično druženje. Lepa srpska pravoslavna tradicija, koja se u našem domu prenosi sa kolena na koleno, kada su običaji u pitanju. Trenutak kada se okupljamo, jer generalno smatram da svima nama fale ti zajednički trenuci kada smo svi zajedno okupljeni sa svojim bližnjima, i da jedni drugima pokazujemo ljubav – iskrena je muzička zvezda.

Leave a Reply