Parovi REALITY

Dalila: Miljanina majka je kriva zbog njene diskvalifikacije!

Iza ukućana u vili “Parova” je bila veoma burna noć. Čak troje takmičara je bilo pred diskvalifikacijom!

Foto: TV Happy Screenshot

Zbog višestrukih kršenja osnovnih pravila života u poznatoj vili, produkcija je rešila da prestane da im gleda kroz prste. Prvo je diskvalifikovana Miljana Kulić, o čemu smo već pisali ovde, a po izlasku je čak pokazala i srednji prst voditeljki Anđeli Lakićević.

Pred diskvalifikacijom su, pored Miljane, bili još i Gasttozz i Vesna Rivas! Kap koja je prelila čašu je bilo vređanje voditeljki. Gasttozz je vređao Ružicu Veljković, nekadašnju takmičarku sa kojom je dok su se zajedno takmičili u rijalitiju čak bio i u kratkoj vezi, a koja je u međuvremenu postala nova voditeljka emisije “Upoznajte parove”, a Vesna je proklinjala i vređala voditeljku Zagu koja vodi jutarnje emisije.

Gasttozz je izrazio veliku želju da ostane, obećao je da će promeniti svoje ponašanje, ali isto tako ako ispadne da će rešiti mnoge probleme koje ima napolju. Nakon višesatne drame da li će se diskvalifikacija i obistiniti, Gasttozz je ipak ostao. Nešto kasnije je odlučeno da i Vesna ostaje, mada je njoj bilo svejedno i nije delovala preterano oduševljeno kad su joj rekli da ostaje i svega par ukućana je prišlo da joj čestita što nije diskvalifikovana.

Potom su celo veče govorili o Miljaninom problematičnom ponašanju, a najviše nedostaje Dalili i Miliju koji su plakali zbog nje. U jednom trenutku je Dalila okrivila Miljaninu majku, koju su često telefonskim putem uključivali u program, za sve što se desilo.

Nije Miljana kriva. Već sam rekla da je Marija za ovo odgovorna i ona treba da snosi posledice za sve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *