MUZIKA region

Daniel Đokić nakon pobede u HITU GODINE: Nisam očekivao da će pesma ”Trovanje” postati toliki hit! VIDEO

Daniel Đokić zajedno sa Draganom Mirković trijumfovao je u izboru za hit godine našeg portala i to u kategoriji za folk duet godine sa pesmom ”Trovanje”.

Foto: Dejan Milićević

Daniel Đokić i Dragana Mirković su nakon deset godina od mega hita ”Život moj” publici predstavili duetsku pesmu ”Trovanje”. Iako je pre izlaska pesme bilo i onih koji su bili ubeđeni da ništa ne može nadmašiti ”Život moj”, uspeh ”Trovanja” ih je sve demantovao. Pesma je za kratko vreme pronašla put do top lista slušanosti, a u nekoliko izbora proglašena je i hitom leta. Na kraju godine čitaoci Balkan Star Newsa su ovu numeru izabrali za folk duet 2017. godine.

”Presrećan sam što je publika glasala za ”Trovanje”. Mogu reći da sigurno ni Dragana ni ja nismo očekivali da će pesma postati toliki hit. Hvala svima od srca od Dragane i od mene.” – rekao nam je popularni pevač.

Daniel će uskoro iznenaditi publiku novom pesmom, ali ovoga puta na nemačkom jeziku. – ”Uskoro izlazi moja prva pesma za nemačko tržište, pod nazivom ”Spiegel” i jako se radujem tome. A možda bude nešto i na našem jeziku u skorije vreme. Biće, ja se nadam, puno novih stvari u 2018. godini.” – otkrio nam je Daniel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *