region SHOWBIZZ

Danijela Karić o Jeleni Karleuši: Bila mi je omiljena snajka

Danijela Karić, nekadašnja članica grupe DND i kćerka Hafe i Dragomira Karića otkrila je zbog čega je pukao brak pop dive Jelene Karleuše i Bojana Karića. Ona je otkrila da je mnogo devojaka pokušalo da uđe u njihovu porodicu zbog novca, ali da je Jelena zaista volela Bojana.

Foto: Instagram

Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje.

Naslednica bogate imperije podseća da se i ona razvela od Nikole Martića, te da je upravo zato svesna da samo Jelena i Bojan znaju zbog čega je došlo do kraha njihovog braka.

Milioni ljudi se razvedu, ne vidim tu ništa čudno. Očigledno nisu bili jedno za drugo, jer su pronašli sreću u novim brakovima, ona sa Duškom, on sa Mašom. Drago mi je što su oboje našli svoj put i ljubav. Previše se pompe diglo oko njihovog odnosa bez razloga. I ja sam bila u braku, pa se razvela. Sve je to za ljude.

Ona dodaje da je i posle Karleušinog raskola sa porodicom Karić bila na njenim nastupima.

Išla sam na njene koncerte i super se provela. Njeni nastupi su odlični. Opet bih otišla da je slušam, što da ne.

Podsećamo, popularna JK i sin Slavice i Sretena Karića venčali su se 23. septembra 2004. godine. Na večnu ljubav pred Bogom zakleli su se u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, da bi potom u “Vili Jelena” sklopili i građanski brak, posle čega je usledilo svadbeno veselje. Međutim, tačka na brak stavljena je već u martu 2005. godine. Bojan se dve godine kasnije oženio Mašom Nikolić, koja mu je rodila dvoje dece, a pevačica se 2008. udala za fudbalera Duška Tošića, sa kojim ima dve ćerke.

izvor: story.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *