MUZIKA region SHOWBIZZ ZANIMLJIVOSTI

Dino Merlin: Skrivena tužna poruka pesme “Da šutiš”! VIDEO

Pesma popularnog pevača Dina Merlina “Da šutiš” spada u najlepše pop pesme, a kakvu tužnu skrivenu poruku nosi pročitajte u sledećem tekstu.

Foto: Screenshot/Youtube

Dino Merlin je zasigurno jedna on najvecih balkanskih zvezda čije pesme svi volimo. Mnoge od njih su veliki hitovi, a jedna nam je posebno zapala za oko. Pesmu “Da šutiš” Dino Merlin je izdao na svom albumu iz 2008. godine pod nazivom “Ispočetka”, a tekst za ovu pesmu je napisao Eldin Huseinbegović.

Eldin je bio oženjen Emkom i bili su skladan par dok se Emka nije razbolela. Bolest je bila teška, počele su da joj otkazuju motorne funkcije, nije mogla da joj se odupre te je prvo završila u invalidskim kolicima, a potom oslepela.

Bol i ljubav koju je Eldin osećao prema svojoj supruzi u tom teškom trenutnku inspirisali su ga da napiše ovu pesmu. Govorio je da ne može svojoj ženi kupiti cipele jer ne može da hoda, niti knjigu jer je slepa, te je zato odlučio da joj pokloni album. Tvrdio je da, kada bi mogao da vrati vreme, opet bi bio sa svojoj Emkom, bez obzira na sve probleme i bolest od koje je bolovala.

Nakon nekoliko godina borbe sa opakon bolešću Emka je preminula. Nedugo nakon njene smrti Eldin se ponovo oženio i dobio ćerku. Međutim, iako je nekada njegova Facebook stranica bila preplavljena slikama pokojne supruge, danas na njoj nema ni jedne!
Vama ostavljamo da preslušate pesmu i sami prosudite kakvu poruku nosi:

 

 

Izvor: Story.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *