Parovi REALITY

Diskvalifikacija! Miljana Kulić napustila vilu “Parova”!

Nakon veoma burnog dana u “Parovima” gde Miljana Kulić nije imala ni trenutka mira, produkcija je rešila da je diskvalifikuje!

FOTO: TV Happy Screenshot

Miljana se žestoko svađala sa voditeljkom, produkcijom, a posebnu bujicu uvreda je razmenila sa skrivenim takmičarem. Uporno je govorila da se oseća loše, da joj treba mir i da ne može da iznese trudnoću u rijalitiju, mada je lekar rekao da je sa njenim detetom sve u redu. Voditeljka Anđela je govorila da je Miljana, između ostalog, pretila da će popiti aceton da bi ubila bebu koju nosi, a Miljana je to negirala, ali je rekla da će iseći vene ako je ne puste, a pretila je i policijom. Za svo to vreme je Marija Kulić pisala statuse na Fejsbuku gde je psovala produkciju jer nisu hteli da je uključe u program.

Na kraju je produkcija prelomila i diskvalifikovala Miljanu, s tim što će Kulićevoj biti isplaćen sav honorar jer je u drugom stanju. Kad je napustila vilu, pojedine ukućanke su zaplakale što je osudio Ivan Marinković koji nije pokazao žaljenje što je buduća majka njegovog deteta napustila vilu.

Nekih tridesetak minuta kasnije se Miljana telefonski uključila u program i poručila Miliju i Dalili da ne plaču, da je sve u redu i puno ih pozdravila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *