region SHOWBIZZ

Dokazali zašto su najbolji na svetu: Dragana Mirković sa fanovima proslavila godišnjicu kluba! FOTO+VIDEO

Fanovi folk dive Dragane Mirković proslavili su prošle nedelje sedmogodišnjicu postojanja DM fan kluba.

Ovog puta, obeležavanje godišnjice je bilo upriličeno u Beču i to iz mnogo razloga. Njihova miljenica je samo dan pre toga održala spektakularni mega koncert u čuvenom bečkom Lugner City centru i samim tim se pružila divna prilika da spoje lepo i korisno-da prisustvuju istom, ali i da sutradan proslave godišnjicu svog fan kluba, ovog puta uz najveću balkansku zvezdu. Dragana je poziv oberučke prihvatila, a kako i ne bi kad je ona inače poznata kao neko ko uvek izlazi svojim fanovima u susret i uvek je raspoložena za druženje sa njima. Treba napomenuti da je Dragana i jedina zvezda koja ima zvanični fan klub.

Za tu priliku, fanovi su se okupili u čuvenom bečkom klubu Ex yu in Wien koji je to veče bio njima i Dragani na raspolaganju. Sjatili su se fanovi iz svih krajeva-Srbije, Bosne, Makedonije, Bugarske, Nemačke. Čitavo veče je bilo u znaku Dragane Mirković, od dekoracije za koju se potrudio Veki- Deko, preko slika, postera, transparenata koji su krasili klub, do pesama iz repertoara DM koje je live izvodio bend uz muzičku pratnju mlade zvezde Baneta Paunovića i Josipe Kajbe izabran specijalno za to veče. U trenutku kada se Dragana pojavila u klubu, nastali su aplauzi i ovacije fanova.

Vidno oduševljena Dragana im je uputila čestitku za sedmogodišnjicu postojanja rečima: “Želim vam dragi moji još puno ovakvih godišnjica, jer da nije vas, ne bi bilo ni mene, a kamoli DM fan kluba”. Dragana se zatim udobno smestila i uživala u ostatku večeri. Mlada pevačka zvezda Bane Paunović je to veče pevao omiljene pesme najveće balkanske zvezde, a jedna od njih je “Južna pruga” u kojoj mu se čak i sama Dragana pridružila na oduševljenje fanova.

Usledilo je neizbežno slikanje sa njima, potpisivanje diskova, majica, slika, ali i čašica razgovora gde je Luče odgovarala na sva pitanja svojih fanova. Kulminacija večeri je usledila kada se pojavila torta napravljena specijalno za tu priliku, a čast da je iseče i dobije prvo parče pripala je Dragani.

Ali, to nije bio kraj. Usledila su jos neka iznenadjenja. Fanovi su joj uručili zahvalnicu na podršci koju imaju od nje svih tih godina, ali i još jedno koju je bukvalno ostavilo bez teksta￾zlatnu ružu. Taj poklon je Dragani naterao suze na oči. “Pa, dragi moji, zar nije dosta zlata koje mi poklanjate u smislu vaše ljubavi i pažnje, da ste mi sada poklonili i ovo realno? Gaga im se odužila onim što ona najbolje radi-pesmom. Nastala je prava mini žurka najboljih pesama iz repertoara folk dive. Nakon toga, ona im se zahvalila za poziv i jedno lepo veče uz želju da proslave još mnogo takvih godišnjica.

G.

Leave a Reply