MUZIKA region

Doterala liniju: Ana Nikolić priredila spektakl za doček Nove 2018. godine! FOTO+VIDEO

Iza Ane Nikolić je bila jako turbulentna godina. Pored izuzetno uspešnog dueta “Slučajnost” sa sada već bivšim suprugom reperom Rastom, desio se nešto kasnije i razvod, što je na nju ostavilo teške posledice. Pored svega ovoga, Ana muku muči i sa viškom kilograma.

Izvor: instagram/ananikolicofficial

Međutim, rešila je da se trgne i da sve od sebe da bude ona stara. Pored toga što je najavila album u 2018. godini, uveliko radi i na svom izgledu, te je manjak kilograma već bio vidljiv na novogodišnjem nastupima. Ana se uželela publike pa je u novogodišnjoj noći nastupila i u hotelu Metropol, sa koleginicom iz Hrvatske, Jelenom Rozgom, ali i u popularnom prestoničkom klubu Kasina.

 

Jedna od najpopularnijih pop pevačica na srpskoj sceni se pojavila u providnoj crnoj haljini, a društvo na sceni su joj pravili plesači sa kojima je zajedno igrala koreografije koje je posebno spremila za ovu priliku. Provod je bio izuzetan, a primetno je da Ana postepeno prevazilazi sve muke koje su je u prethodnoj godini snašle i da će u 2018. godini biti mnogo srećnija i zadovoljnija.

Vatreni znak??‍♀️??☀️????‍♀️

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *