MUZIKA region

Dragana Mirković nakon ubedljive pobede u dve kategorije u izboru za HIT GODINE: Publika je ta koja od pesme napravi hit! VIDEO

Dragana Mirković u izboru za HIT GODINE, našeg portala, odnela je pobedu u dve kategorije, kao folk hit godine ”Zagrli opet” i kao folk duet godine ”Trovanje” sa Danielom Đokićem i time potvrdila da je 2017. definitivno protekla u znaku nje i njenih pesama.

Foto: Promo

Dragana Mirković ima puno razloga da bude zadovoljna proteklom godinom. U januaru je izdala novi cd ”Od milion jedan”, koji je za kratko vreme oborio sve rekorde prodaje i bio jedno od najtiražnijih izdanja u 2017. godini. Dragana se potrudila, kao i uvek da što više pesama dobije spotove, pa tako je bilo i ovog puta. Publici je priuštila maksimalni vizuelni ugođaj, pa su fanovi mogli da kroz njene spotove mogli da proetaju predelima Švajcarske, Francuske, Italije, ali i delove naše zemlje. Ono što treba napomenuti je da su spotovi produkcijski urađeni na najvišem mogućem nivou, a neki snimani i filmskom kamerom. Za spot ”Samo mi je dobro” Dragana je učešće pružila i svojim fanovima.

Imajući sve ovo u vidu i ne čudi što je ubedljivo pobedila u izboru za hit godine našeg portala. – ”Presrećna sam i beskrajno zahvalna mojoj publici koji su zaslužni što sam pobedila u dve kategorije. To nije mala stvar, jer kao što znamo publika je ta koja od pesama pravi hitove i ”Zagrli opet” i ”Trovanje” ne bi pobedile da ih publika ne traži i ne peva. Trudiću se da ih i u 2018. godini ne razočaram i da opravdam poverenje koje mi nesebično daju svih ovih godina.” – rekla nam je najpopularnija balkanska pevačica.

Dragana će i u ovoj godini nastaviti sa turnejom ”Od milion jedna”, koju je započela poršle godine i koja je bila prava svetska turneja. Osim koncerata u Srbiji i Bosni i Hercegovini i ostalim zemljama u regionu, pevačica je održala spektakularne koncerte i u Bugarskoj, Švajcarskoj, Nemačkoj, Austriji, Luksemburgu, Švedskoj i Rumuniji , gde je ispred zgrade Parlamenta dočekalo 10.000 ljudi. Osim Evrope, Dragana je zapevala i u Severnoj Americi, tačnije u Kanadi i SAD-u, gde je postavila nove rekorde posete.

Pored svega ovoga Dragana nije zanemarila ni one kojima je pomoć preko potrebna. Odazvala se pozivu ljudi sa Kosova i Metohije i u organizaciji manastira Hilandar zapevala ljudima u enklavi Klokot. Tom prlikom uručila je i 200 kompleta udžbenika deci iz osnovne škole u ovom mestu a čitav događaj izazvao je ogromnu pažnju domaćih ali i inostranih medija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *