region SHOWBIZZ

Dragana Mirković, ni kriva ni dužna, završila u crnoj hronici!

Činjenica da je ono pravo istraživačko novinarstvo u Srbiji davno umrlo, pokazalo se i danas. Umesto da se prvo ispita tačnost informacije, pa tek onda objavi vest, piše se otprilike, a možda i po nečijem nalogu, ko zna…
Naime, Dragana Mirković je ni kriva ni dužna, završila u crnoj hronici!

Dragana Mirkovic

Iako se ne bavimo crnom hronikom, nije nam bilo teško da dođemo do tačne informacije, a povodom bombastičnih naslova koji su se danas pojavili na većini portala.
Mnogi portali ogrešili su se o ime i delo Dragane Mirković, navodeći da je džip marke „Mercedes“ zaplenjen u akciji SBPOK-a, a koji je vozio poznati reper, Stefan Đurić Rasta, u vlasništvu balkanske muzičke zvezde.
Tako je Dragana Mirković, ni kriva ni dužna, završila u crnoj hronici. Da nije žalosno, bilo bi smešno! Pojedini su verovatno jedva dočekali, ali prava istina je sasvim drugačija.
Pomenuti auto je u vlasništvu firme Draganinih i Tonijevih prijatelja, koji su glavni zastupnici „Mercedesa“. Bračni par Mirković – Bijelić nema nikakve veze sa vlasničkom strukturom firme koja je vlasnik auta.
Naime, Dragana i Toni samo povezuju svoje prijatelje sa estrade sa zastupnikom „Mercedesa“.
A ono što je opšte poznato je da je fabrika modela Maybach Coupe u vlasništvu Draganinon supruga, Tonija Bijelića.
https://www.maybach-coupe.net/
Nije zlato sve što sija, a ni automobili sa registarskim tablicama „DON“ nisu svi u vlasništvu muzičke zvezde, već samo oni koje ona i njen suprug imaju u svom voznom parku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *