region

Dunja Popović iskreno priznaje: 2017. je godina sreće, ali i tuge! VIDEO

Dunja Popović, mlada pevačica i bivša učesnica Zvezda Granda, za naš portal sumirala je utiske o godini na izmaku i iskreno priznaje da je 2017. za nju bila godina sreće, ali i tuge.

Foto: Balkan Star News/FV Gruja KS

Atraktivnu i talentovanu Dunju Popović publika je zapamtila tokom njenog učešća u Zvezdama Granda, gde se izdvajala efektnim scenskim nastupima. Dunja je u ovoj godini izdala prvu pesmu ”Incidentna”, ali i ostvarila se u ulozi majke.

2017. godina, ja mislim da ću tu godinu pamtiti celog života. U toj godini se desilo nešto najlepše u mom životu, ostvarila sam se kao majka i mislim da je to u životu svake žene najlepši mogući momenat. Isto tako snimila sam svoju prvu pesmu i spot i jako sam ponosna na sve to, jer sam sve sama realizovala. To je veliki podvig u današnje vreme, bez ičije pomoći nešto postići. Isto tako desilo se i dosta nekih loših stvari, ali trudim se da to zaboravim. Izgubila sam osobu koju sam volela najviše na svetu, svoju tetku. Svi znamo koliko se tetke vole i koliko su tetke bitne u životu svih nas. Ja sam svoju, nažalost, izgubila tako da će to ostaviti velikog traga na mene. – otkrila nam je Dunja.

Kako mlada pevačica sada gleda na svoje učešće u popularnom takmičenju Zvezde Granda i kakvi su joj planovi za narednu godinu, možete pogledati u intervjuu koji je dala za Balkan Star News:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *