MUZIKA region

Ekskluzivno: Hit u najavi – Trik FX snimio novi duet i spot, a pogodite sa kim!? FOTO+VIDEO

Popularna grupa Trik FX uskoro će brojne fanove obradovati novim singlom koji su snimil u duetu sa jednom mladom pevačkom nadom.

Foto: Balkan Star News/FV Gruja KS

Popularni dvojac spremio je novo iznenađenje u vidu novog spota i saradnje, a sudeći po uspehu prethodnih singlova koje je publika odlično prihvatila, nema sumnje da i ovaj put imaju hit. Spot je rađen u Beogradu i na osnovu scene sa snimanja, koju vam ekskluzivno donosimo, možemo da zaključimo da će to biti jedan eksplozivan i zapaljiv video.

Foto: Privatna arhiva

Ostaje nam da sačekamo da singl i spot ugledaju svetlost dana i saznamo koja je to potencijalna nova zvezda koja je uradila duet sa Trik FX-om, jer kao što znamo Sani i Natalija vole da pruže šansu mladim pevačima, a mnogi od njih su posle saradnje sa njima postali poznati, kao na primer Vuk Mob, koji sa njima ima mega hit Manijak.

Takođe, Trik FX rešio je da uradi i spot za stari hit bez kojeg ne može da prođe ni jedna žurka ni nastup, kako njihov tako i njihovih kolega.

U međuvremenu Natalija i Sani po Beogradu prave haos, ali i dobar štimung i atmosferu, kao što je bilo prošlog utorka sa Džejem u kafani ”Ona moja”.

Publié par Кафана "Она Моја" sur mercredi 17 Janvier 2018

Publié par Кафана "Она Моја" sur mercredi 17 Janvier 2018

Informacije i rezervacije: 066/662-66-52 🙂 Da biste prijatelja ili sebe tagovali na fotografijama, potrebno je da prethodno lajkujete našu stranicu. 🙂

Publié par Кафана "Она Моја" sur mercredi 17 Janvier 2018

A dok nam nestignu novi singlovi uživamo u onim proverenim hitovima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *