region SHOWBIZZ

Ekskluzivno: Nela Vidaković – Vantelesna oplodnja je težak put koji zahteva čekanje i strpljenje! FOTO

Nela Vidaković u intervjuu za naš portal prvi put je pričala o svojoj dugogodišnjoj borbi da dobije bebu i vantelesnoj oplodnji, a razgovarali smo i o njenoj karijeri i planovima.

Foto: Instagram/nelavidakovic

Popularna pevačica Nela Vidaković nedavno je putem društvenih mreža otkrila da je u drugom stanju, a onda i objasnila da je ostala u drugom stanju zahvaljujući vantelesnoj oplodnji. Nela je na ovaj način, ali i u intervjuu za naš portal, želela da pošalje poruku svim parovima da nikada ne odustaju od svoje želje i da moraju da se bore.

Nedavno ste otkrili da ćete uskoro postati mama, uz pomoć vantelesne oplodnje. Da li nam možete reći nešto malo više o tome? Koliko je trajala Vaša borba da se ostvarite u toj ulozi prirodnim putem i kako ste se na kraju odlučili za vantelesnu oplodnju?

– Godinama unazad pokušavala sam da ostanem u drugom stanju, prvenstveno prirodnim metodama, a kako to nije uspevalo pokušala sam i sa alternativnim – čajevi, masaže… Kako ni to nije uspelo, obratila sam se medicini i doktorima, i tako sam i odlučila da se upustim u proces vantelesne oplodnje, koja je posle puno testova, čekanja i stpljenja hvala Bogu, konacno i uspela. To je težak put i znam da dosta parova ima tih problema, ali je to jos uvek tabu tema, nažalost.

Jedna ste od retkih javnih ličnosti koja je uspela da svoj privatni život, koliko toliko, zadrži za sebe, pa tako se ne zna puno ni o ocu vašeg deteta. Da li nam možete reći nešto o Vašem izabraniku, kako je započela Vaša ljubavna priča, kada ste osetili da je on osoba sa kojom želite da imate dete?

– Otac mog deteta želi da ostane anoniman za sada, a ja ću, naravno, ispuniti njegovu želju.

Da li imate u planu da uskoro napravite venčanje?

– (ha ha) Što se tiče venčanja, još uvek ništa nemam u planu. Za sada se pripremam za dolazak bebe, a to mi je najvažnije trenutno.

Foto: Instagram/nelavidakovic

Da li smatrate da je moguće biti poznat i uspešan i u isto vreme sačuvati svoj privatni život od očiju javnosti, jer kao što sam već pomenuo, jedna ste od retkih kojoj to polazi za rukom?

– Moguće je. Možda ne u potpunosti, ali je moguće!

Znamo da ste i jedna od retkih pevačica sa završenim muzičkim fakultetom, i to ste diplomirali sa 10-tkom, a posle toga ste se zaposlili i kao profesor flaute u Državnoj muzičkoj školi. Kada ste otkrili ljubav prema muzici i da li se, možda, neko u porodici već bavio muzikom?

– Prijatno ste me iznenadili sa poznavanjem mog obrazovanja, i hvala vam na tome! Niko u porodici se ne bavi niti se bavio muzikom, mozda najbliže muzici su bili moj pokojni deda i baba koji su nekada davno držali kafanu i radili u njoj.

Kako je Nela odlučila da ostavi, neki bi rekli siguran, profesorski posao i krene u estradne vode?

– Biti profesor je prelep poziv. Ali, ja kao vatreni strelac u horoskopu, uvek tražim nove izazove i volim da napredujem, da putujem, da upoznajem nove ljude, a pevački posao mi je baš to i pružao, tako da sam birala nesigurnu varijantu, ali onu koju malčice više volim, a to je pevanje!

Da li ste ,možda, ostali u kontaktu sa kolegama iz škole i kako su oni reagovali kada ste postali pevačica i snimili svoj prvi cd?

– Sa par kolega sam i danas u kontaktu, a sa učenicima uvek! Divna deca koja rastu u predivne ljude! A reakcije mojih kolega profesora tada su bile raznovrsne, uglavnom burne i osuđujuće. Ali, danas vidim da sam bila daleko iznad svog vremena, jer sad vidim jako puno profesora koji tezgare i sviraju narodnjake, što ja podržavam!

#nelavidakovic ?❤️?

A post shared by Nela Vidakovic ? (@nelavidakovic) on

S obzirom na muzičko obrazovanje ne čudi što ste se ostvarili i kao kantautor pesama na svojim albumima. Gde pronalazite inspiraciju kada stvarate neku pesmu i da li one koje ste napisali imaju nešto autobiografsko u sebi?

– Ima autobiografije, itekako… Ali, ima i biografije, tj. ljubavnih dešavanja mojih sestara, drugarica ili drugara… Život i svakodnevni problemi su mi najbolja inspiracija.

Vaše kompozicije pojavljuju se i u filmu ”Beli lavovi”, Lazara Ristovskog. Kako je došlo do saradnje i kakve utiske nosite?

– Jako se ponosim saradnjom sa Lazarom Ristovskim, koja je nastala čistom igrom sudbine. Lazar me je kontaktirao jer su mu se jako dopale moje pesme, koje je čuo na televiziji Pink tada, i zatražio mi je dozvolu da ih koristi u filmu. Ja sam, naravno, prihvatila, a i dan danas mi je to velika čast, kao kantautoru i kao izvođaču.

Za mnoge je bilo iznenađenje kada su Vas videli u rijalitiju ”Parovi”. Sa ove distance danas da li bi ste ponovo ušli u neki rijaliti i da li smatrate da je ulazak u ”Parove” bio važan momenat za Vašu karijeru i da li je u nečemu pomogao?

– Da nisam imala pre ”Parova” karijeru, kao i da je nisam nakon toga nastavila graditi, ne bi mi ”Parovi” puno pomogli. Ali, ovako … mislim da jesu. Generalno, osećam da nisam rijaliti ličnost, ali imala sam poziv za Farmu pre nekog vremena, bilo je priča i za Zadrugu… nikad se ne zna.

I sami ste imali neku vrstu rijalitija ”Nelin svet”, na svom Jutjub kanalu, gde ste sa fanovima delili neke zanimljivosti iz svog života, sa nastupa, sa putovanja. Zašto ste odustali od toga?

– Da. Bila sam začetnik YouTube-rstva, blogovanja i selfi rijalitija na našim prostorima, prva sam to uradila i ljudi su to zapamtili. Potpisala sam čak i ugovor sa jednom televizijom da se moje emisije “Nelin svet” emituju, ali… okolnosti nisu išle na moju ruku, pa se to sve nije ostvarilo onako kako je trebalo.

Od pre dve godine prešli ste u Grand produkciju i izdali dva singla ”General” i ”Emirati”. Da li ste zadovoljni kako je publika prihvatila ove pesme?

– Velika mi je želja bila, ali i logičan sled događaja u mojoj karijeri, da izdam za Grand produkciju. Jako sam zadovoljna saradnjom i reakcijama publike, spremam nove pesme, vredna sam i u trudnoći, pa čim budem mogla ulazim u studio da snimam nove pesme. I jedva cekam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *