region

Elena Todorović ponosna mama: Nadam se da će me moja ćerka naslediti! VIDEO

Elena Todorović otkrila nam je da je ponosna što je njena ćerka Milica jako muzikalna i da se nada da će je naslediti bar u nekom segmentu.

Pevačica Elena Todorović ne krije da je ponosna mama. Njena ćerka je talenat za muziku nasledila od roditelja, jer se i Elena i njen suprug bave ovim poslom. – ”Moja ćerka se bavi muzikom. Ona peva stranu muziku i svira klavir. Bane Opačić će za nju spremiti neku pesmu, naravno na našem jeziku. Nadam se da će ona naslediti mamu, bar u nekom segmentu, jer nije baš nešto raspoložena za narodnjake.” – otkriva nam pevačica.

Elena se prisetila i saradnje sa Banetom Opačićem, sa kojim je sarađivala još na početku karijere, pre skoro 15 godina, a saradnju su nastavili i danas, na njenom poslednjem singlu ”Bal pod maskama”. – ”Na neki način sam ga lansirala u orbitu. Pokojni Darko Radovanović i ja i dosta je tu pevača. Eto i on je tako započeo neku malo ozbiljniju karijeru što se tiče komponovanja i pisanja pesama. On ima dosta kvalitetnih pesama.” – prisetila se Elena.

Šta je još Elena Todorović otkrila u intervjuu za Balkan Star News, pogledajte u sledećem videu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *