MUZIKA region

Ekskluzivno: Lepa Brena je ranije žestoko kritikovala Vesnu Zmijanac!

U vreme digitalnog doba svašta staro tu i tamo ispliva na površinu. Između ostalog i stari članci i intervjui koji su, naizgled, zaboravljeni

Foto: YouTube Screnshot

Da li ste znali da Lepa Brena nije uvek imala lepe reči o Vesni Zmijanac? U intervjuu za jedan list krajem 1990. godine je iznela žestoke kritike na njen račun u vreme kad su bile najveće estradne rivalke! Odgovarajući Vesni da pesme poput “Tamba lamba” ne priliče jednoj ozbiljnoj pevačici, Brena joj je žestoko uzvratila.

Ja nastojim da se ne družim sa ljudima sa estrade. Mi u suštini ne možemo biti prijatelji. Ja znam da mogu da budem prijatelj sa svakim, jer znam da apsolutno nemam konkurenciju u Jugoslaviji. Kada dođe, na primer, jedna devojka koja je sa 14, 15 godina počela da peva po magistrali ili po birtijama i rupama, koja se lepo našminka, stekne neko ime na osnovu “kuku, lele, majko, oteo mi neko muža”, kada rasproda jednostavno poslednje adute svog života i kada na takav način stekne imidž, za mene je to van pameti.

Takođe je iskritikovala Vesnine fotografije sa tada tek rođenom Nikolijom.

Ako ja moram svoj privatni imidž da prodam, ako sad kažem da mi slikate pupak u devetom mesecu trudnoće, onda ću da rodim dete, pa ćete da mi slikate grudi koje više nisu male, nego su sada velike, pa ću da budem fina i uzorna… Ja bih baš volela na pet minuta da budem Vesna Zmijanac pa da malo odmorim mozak. Jer, u tim godinama dozvoliti sebi da se toliko nalupetaš gluposti u ime svoje slave za mene je nezamislivo.

Bez obzira na sve ove teške reči, to je sve davno iza njih i sada su u korektnim odnosima, no nije loše podsetiti se da estradna prepucavanja nisu juče nastala i nisu stara vremena baš toliko nevina kao što se često misli.

Foto: Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *