FILM I SERIJE vesti iz sveta

Gabrijela Spanic: Spremna sam za veliki povratak!

Jedna od najpopularnijih zvezda latinoameričkih telenovela, Gabrijela Spanic (44) nada se da će 2018. biti godina njenog velikog povratka na mali ekran.

Foto: Instagram

Ovu glumicu smo imali prilike više puta da gledamo u telenovelama poput “U ime ljubavi”, “Zatočenica ljubavi”, a svakako je najprepoznatljivija po seriji “Zlobnica” gde je igrala dve sestre bliznakinje, Paolu i Paulinu. Godine 2004. se čak pojavila u Beogradu i gostovala u Grand Show emisijama na “Pink” televiziji gde je otpevala dve svoje pesme.

Poslednju glavnu ulogu je imala u seriji “La Otra Cara del Alma” (“Drugo lice duše”) pre 5 godina, a imala je i gostujuće pojavljivanje u seriji “Siempre Tuya Acapulco” (“Zauvek tvoja Akapulko”) iz 2014. godine.

Posle višegodišnje pauze, Gabrijela je rekla da priželjkuje ulogu u telenoveli koja će joj povratiti staru slavu.

– Volela bih da snimim veliku seriju i da se sa snažnim likom vratim u punom sjaju u svet sapunica. Mnogo bi me usrećilo i to da se oprobam na velikom platnu. Ali ne kao glumica, već da napišem scenario za film i da ga režiram. Osećam da će mi ova godina doneti mnogo toga dobrog i da će se ispraviti nepravda koja mi je naneta – kaže Spaniceva, koju su zbog loših poslovnih poteza i teške naravi poslednjih nekoliko godina zaobilazili producenti, pišu Novosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *