IZBOR ZA HIT 2017 GODINE MUZIKA region

HIT 2017 godine – Izabrali ste najbolje! VIDEO

Portal Balkan Star News birao je HIT 2017 godine, a vi ste svojim glasovima izglasali najbolje.

Hit godine birao se u četiri kategorije i to:

Folk hit godine

Pop hit godine

Folk duet godine

Pop duet godine

U proteklih nedelju dana pristiglo je mnogo vaših glasova, a mi vam predstavljamo pobednike koje ste vi izabrali.

U kategoriji folk hit godine bilo je nominovano devetnaest kompozicija, a vi ste izabrali pesmu ”Zagrli opet’ koju peva Dragana Mirković, i koja se od samog starta izdvojila kao favorit. ”Zagrli opet” je ovom pobedom potvrdila da je jedan od najvećih hitova sa poslednjeg Draganinog albuma, a viskobudžetni spot, sniman filmskom kamerom, rađen je u koprodukciji DM SAT i Visual Fever produkcije. Za spot je angažovan Miloš Erić maneken koji je rođen i radi u Švajcarskoj, ali je naše gore list. Na drugom mestu je pesma ”Ljubav ili ludilo” u izvođenju Aleksandre Mladenović, dok je treće mesto zauzela kompozicija ”Klizav pod” koju je otpevala Aleksandra Prijović.

 

Od, takođe, devetnaest nominovanih u kategoriji pop hit godine pobedu je odnela pesma ‘Ja te srećom častim” grupe Lexington. Popularni bend ove godine održao je spektakularni koncert na Tašmajdanu, a njihov četvrti studijski album iznedrio je mnogobrojne hitove. Na drugom mestu našla se numera ”Operisan od ljubavi” koju peva Milica Pavlović, dok je treće mesto zauzela kompozicija ”Živeo kraj”, koju je otpevala Aleksandra Radović.

???❤❤❤

A post shared by Lexington Bend (@lexingtonbend_official) on

Kategorija folk duet godine predstavila vam je devet kompozicija koje su se najviše slušale u 2017. Pesma ”Trovanje” koju pevaju Dragana Mirković i Daniel Đokić odnela je pobedu. Duet Tanje Savić sa Coronom i Rimskim ”Oči boje viskija”, zauzeo je drugu poziciju, posle velike borbe sa duetskom pesmom ”Lažov notorni”. Ceca Ražnatović i Saša Matić su ostali na trećem mestu sa kompozicijom ”Lažov notorni”.

#TROVANJE #newsingle #newvideo #draganamirkovic #danieldjokic

A post shared by Daniel Djokic Official (@daniel_djokic_official) on

U kategoriji pop duet godine čini se da od samog početka glasanja nije bilo dileme ko pobeđuje. ”Bankina” duetska numera koju izvode Jelena Karleuša i Aca Lukas zahvaljujući vašim glasovima pobedila je u ovoj kategoriji. Pop diva se ovom pesmom i duetskom numerom sa Azisom ”Ostavljam te” trijumfalno vratila, posle duže diskografske pauze. Efektan scenski nastup Jelene i Ace u finalu Zvezda Granda, kada je i izvedena ”Bankina”, omogućili su ovoj pesmi da narednih meseci gospodari top listama. Na drugom mestu našla se pesma ”Ego” koju je Milan Stanković snimio sa popularnim dvojcem Jala Bratom i Bubom Corelijem, dok je ”Limunada” Milice Todorović i Emine Jahović zauzela treću poziciju.

#1 on trending #bankina ??????

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *