MUZIKA region

Hrvatske kolege prozvale Milicu Pavlović: Njena pesma je najgluplja! VIDEO

Milica Pavlović, tačnije njene pesme nisu oduševile njene kolege i novinare u Hrvatskoj.

Foto: Instagram/senoritamilica

Milica Pavlović, jedna je od najpopularnijih mladih pevačica koja vredno radi i za svaki njen nastup se traži karta više. Njeni hitovi tresu kako Srbiju, tako i region, ali i ostatak sveta, a čini se da ima i onih kojima smeta veliki uspeh i sve veći uspon mlade zvezde. Nedavno su na jednoj hrvatskoj televiziji, u emisiji, tamošnji muzičari i novinari komentarisali srpske hitove, sa dosta podsmeha, a kao najgluplju ocenili su pesmu ”Selfi”, koju peva upravo Milica.

„Kada s drugim vidiš me, trebaće ti EKG“ jedan je od stihova iz pomenute hit pesme koji je posebno zasmetao komentatorima, pa su uputili prozivke. – ”Duboko, skoro pa šekspirski, ja bih rekla. Bravo, Milice!” – sa podsmehom je rekla novinarka Barbara Marinović, dok je Sandi Cenov rekao da ne razume ove genijalne reči.

Ni osnivaču Kolonije ne dopada se Miličin rad. – ”Jednostavno, evo, ne mogu da shvatim. Pokušavam, naprežem se, boli me, ali ne mogu shvatiti” – zbunjeno je rekao Boris Đurđević.

”Koja je to domaća loza ili šljiva bila dok je taj čovek ovo pisao” – pitao se sa ironijom radijski voditelj Daniel Bilić.

Ne znamo da li je ljubomora kolega na uspeh koji Milica postiže i o kojoj bruje svi mediji širom sveta ili nešto drugo, ali smo sasvim sigurni da nju ovi komentari neće pogoditi, jer pre svega najbitnije je šta publika kaže.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *