region SHOWBIZZ

Humanost na delu: Saša Matić pomaže dečje odelenje Instituta za onkologiju

Vođen izrekom “Ono što napravimo za sebe umire zajedno sa nama, a ono što učinimo za druge ostaje besmrtno” pevač Saša Matić još jednom će pokazati svoju humanost i pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Foto: Promo

Naime, Matić će deo prihoda od koncerata koje će održati u beogradskoj Areni 8. i 9. marta izdvojiti u humanitarne svrhe, a ovoga puta odlučio je pomoći dečije odelenje Instituta za onkologiju u Beogradu. On je sa svojim saradnicima posetio pomenuto odelenje, gde je od direktora Instituta, prof. dr. Radana Džodića saznao šta im je u ovom trenutku najpotrebnije. Tako će dečije odelenje Instituta za onkologiju dobiti novi monitor za praćenje vitalnih funkcija kod dece, nove kompjutere, pvc stolariju, nove klima uređaje i ostale potrepštine koje će im olakšati boravak na odelenju.

“Ja bih bio najsrećniji da nijedno dete nikada nema nijedan problem u životu, ali želje su jedno a realnost je, nažalost drugačija. Zato je na nama da ih ne zaboravimo. I ne samo decu, nego bilo koga ko je u stanju potrebe” – rekao nam je pevač.

Ovo je, pored brojnih humanitranih koncerata i akcija koje je održao, samo još jedna u nizu pevačevih akcija poput one kojom je u saradnji sa Ministrastvom omladine i sporta pomogao dom u Sremčici, ali i konstantnih akcija pomoći školi za slepu i slabovidnu decu “Veljko Ramadanović iz Zemuna, koju je i lično pohađao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *