region SHOWBIZZ

Ivan Gavrilović: Želim da se ponovi koncert “Volim devedesete” VIDEO

Ivan Gavrilović je jedan od najvećih imena davno prošlih devedesetih godina. Počeo je karijeru u Funky House bendu 1992. godine, da bi dve godine kasnije snimio prvi solo album gde je najveći hit bio “200 na sat” po kom ga i danas prepoznaju.

Foto: Balkan Star News/FV Gruja KS

Iako su devedesete davno prošle, Ivan je i dalje aktivan na sceni. U protekloj godini je snimio pesmu “Momak sa Balkana”. Po nazivu bi se možda reklo da je u pitanju tipična pesma za klubove, a zapravo se radi o dosta ozbiljnoj pesmi i razlikuje se od opusa po kom ga publika uglavnom pamti. Planira još jednu novu pesmu u 2018. godini, a prisetio se i koncerta “Volim devedesete” gde su pevali mnogi denseri koji su bili popularni u tom periodu.

Mi smo imali koncert 2011. godine u Areni, bilo je 15 hiljada ljudi, i ne znam zašto nismo u stanju da se dogovorimo, ali ljudi imaju neka svoja posla. Srđan Moby Dick ima svoj studio, radi za Volt Diznija crtaće… Znaš, nekad se čovek i zasiti, nije svako energičan kao što sam ja. Obožavam binu i obožavam ljude.

Osvrnuo se i na eksperimentalnu pesmu “Kamen po kamen” koju je snimio 2015. godine sa Južnim Vetrom i dodao da su takve saradnje moguće i u budućnosti. Ceo intervju pogledajte u videu ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *