region SHOWBIZZ

Ivana Selakov o trudnoći: Jako sam se obradovala što ću dobiti devojčicu!FOTO

Ivana Selakov konačno će ostvariti svoj dugogodišnji san i postati mama.

Foto: Instagram/selakov

Nakon deset godina zabavljanja sa Peđom Mirkovićem, Ivana Selakov je u drugom stanju. Bez obzira na to što su oboje bili zdravstveno u redu, pevačica je morala da se podvrgne vantelesnoj oplodnji, koja joj je iz prve uspela. Da bi bila sigurna da je sve u redu sa plodom, Ivana je četiri meseca krila lepe vesti.

”Vreme veoma brzo prolazi, a ja nisam želela da pričam na tu temu prva tri meseca jer je to period kada je svaka trudnica najosetljivija. Tada je, nažalost, najveći procenat pobačaja. Želela sam da budem mirna i sigurna, a kada sam ušla u četvrti mesec, svima sam rekla. Osećam se super, bolje nego prva tri meseca. Nisam imala te klasične mučnine i super sam prošla. Bilo je slabosti i pospanosti, a sada mi se snaga vratila. Ponašam se normalno.” – otkriva popularna pevačica.

Ivana otkriva i kako je reagovala kada je saznala kog je pola beba. – ”Jako sam se obradovala što je devojčica jer sam je i priželjkivala.”

❤️

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on

Ivana i njen partner Peđa studiozno biraju ime za naslednicu. – ”Pričamo na tu temu, ali ima još vremena. Imam pravoslavni kalendar, tu ima mnogo imena. Ima i arhaičnih, ali ima i imena koja su stara, a zvuče moderno. Videćemo, polako… Sećam se da je kada sam se rodila, tada bilo mnogo Ivana i Jelena, a sada su druga imena moderna – Mija na primer, ali mislim da ću probati sa tim šta mi tada zazvuči najlepše.” – otkriva Selakov za Puls.

Leave a Reply