region SHOWBIZZ

Jaka i posle svega: Jelena Karleuša se oglasila povodom eksplicitnih fotografija

Danas je estradu uzdrmao pravi skandal kada su objavljene eksplicitne fotografije na kojima je navodno pop diva Jelena Karleuša.

Foto: Instagram/karleusastar

Fotografije su osvanule na internetu i u svim medijima, a njih je, kako se pretpostavlja, plasirao fudbaler Ognjen Vranješ, momak kome očigledno fudbal ne ide najbolje, pa na jedan nefer i nedžetlmentski način pokušava da dobije svojih pet minuta slave preko muzičke zvezde Jelene Karleuše. I sama Jelena se oglasila saopštenjem u kojem demantuje da je na eksplicitnim fotografijama ona.

“Povodom sadržaja koji kruži internetom, imam da izjavim sledeće: na većini fotografija se ne nalazim ja i reč je o fotomontaži koju svako malo veštiji sa kompjuterom može da napravi. Neki od sadržaja su fotografije ukradene iz mog telefona, dorađene i plasirane da se naudi meni i mojoj porodici. Apelujem na medije i ljude sa društvenih mreža da ne učestvuju u ovom. Naravno, saznanja su mi da iza ovoga ne stoji jedan čovek već čitava organizacija. Svi oni koji stoje iza ovoga će pravno odgovarati.”

Pop pevačica se oglasila i na svom Fejsbuk nalogu navodeći da je Ognjen plasirao sporne fotografije zato što ona nije želela da bude sa njim, ali da je već dobila pretnje i ucene sa njegove strane.

Očigledno je da je plasiranjem fotošopiranih fotografija pokušano da se naruši kredibilitet i ugled Jelene Karleuše, ali i da se povredi njena porodica i poljulja njen brak. Očigledno je i da ovakav potez jednog muškarca prema jednoj ženi i majci je za svaku osudu javnosti, i mi prvi kao balkanski portal najoštrije osuđujemo ovaj gnusan čin i pružamo podršku Jeleni i njenoj porodici.

Ostaje samo jedno pitanje, da li je Ognjen, prilikom plasiranja fotografija u medije, imao pomoć nekoga, možda novinara jedne emisije koji, takođe, mesecima unazad napada Jelenu Karleušu?

G.

Leave a Reply