MUZIKA region SHOWBIZZ

Jelena Karleuša: Muškarac mora biti glava kuće! FOTO

Pop diva objasnila kako bi trebalo da funkcionišu odnosi u porodici i kakva bi trebala da bude uloga muškarca u istoj.

Foto: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša je zasigurno jedna od najpopularnijih pevačica i najvećih zvezda na našim prostorima, a to je postigla vrednim radom, velikim talentom i ulaganjem u dugogodišnju karijeru. Za 22 godine na estradi je postigla mnogo, jako mlada je počela da zarađuje svoj novac, koji je svih ovih godina pametno ulagala. Međutim, pored toga što je neovisna žena koja sama zarađuje, ona smatra da bi finansije u kući trebale biti više muška tema i da muškarac o tome vodi glavnu reč.

Smatram da jači pol treba da plaća ženama račune. Muškarac mora da bude glava porodice i da izdržava ženu i decu. Ali ipak, ja ne spadam među žene kojima je to potrebno, jer sam džek. Razmišljam kao frajer, imam muški mozak. Ne doživljavam sebe kao krhku i nezaštićenu ženu. Uvek sam bila fajter i veliki radnik. Poznata sam po tome da plaćam cehove, nevažno da li sedim sa muškarcem ili ženom. – Izjavila je Jelena za Informer Hit

Pop diva je već nekoliko godina u skladnom braku sa proslavljenim fudbalerom Duškom Tošićem, sa kojim ima dve ćerke, Atinu i Niku, a mi ne sumnjamo da je njen suprug baš onakav muškarac kakvim ona smatra da bi trebao biti.

 

 

Izvor: Informer Hit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *