MUZIKA region

Još jednom dokazano: Evo zašto Dragana Mirković ima najbolje fanove! FOTO+VIDEO

Opšte je poznato da Dragana Mirković ima armiju vernih fanova koji je prate na svim koncertima, kako u Srbiji, tako i po Evropi, a pre nekoliko dana njen fan klub obeležio je šestu godišnjicu postojanja.

Foto: Balkan Star News

I sama Dragana ističe kako je ponosna na svoje fanove. Oni ljubav i pažnju koju im ona nesebično daje itekako znaju da cene. Nedavno je njen fan klub proslavio šestu godišnjicu velikom žurkom u Harmonija Event Centru u Beogradu. Na događaju je prisustvovalo nekoliko desetina fanova, a predstavljena je i izložba portreta najveće balkanske zvezde, pod nazivom “Od milion jedna”.

Autor izložbe je mlada, ali perspektivna Nina Cvijović, inače veliki Draganin fan, a za naš portal je izjavila: – “Od svoje četvrte godine volim Draganu Mirković. To je u početku bilo slušanje njenih hitova i igranje i pevanje uz njih. Ali kasnije kako sam rasla to je postalo nešto više. U njoj sam pronašla inspiraciju za crtanje prvenstveno (jer se time i bavim). Prvi Draganin portret nacrtala sam sa svojih 10 godina. I oduševljena time proteklih godina nastavila da ih nižem sve do danas. Ali, pronašla još nešto što je po mom mišljenju mnogo bitnije, iskru neizmerne ljubavi koju ona nesebično pruža svima nama. I mislim da je to ono zbog čega sam u njoj pronašla van vremenskog uzora. Drago mi je što je ona deo mog života i što mi svakim danom pruža sve više sreće i inspiracije“.

Kliknite na galeriju kako bi se pogledali fotografije u pravoj veličini.

Dragana, nažalost, iz opravdanih razloga nije mogla da prisustvuje proslavi, ali se fanovima obratila putem video poruke.

Dragana Mirkovic – Poruka za fanove

Dragana Mirkovic uputila fanovima poruku povodom proslave godisnjice fan kluba.#draganamirkovic #bsn #balkanstarnews

Publié par Balkan Star News sur vendredi 22 décembre 2017

Posebno iznenađenje za Draganu bio je poklon koji je dobila od jednog fana, a u pitanju je ručno rađen personalizovani lampion, sa čestitkom za novogodišnje i Božićne praznike i natpisom Luče iz Kasidola, koji je izradila firma Unique design.

Sve okupljene je svojom pesmom do ranih jutarnjih časova zabavljao mlada pevačka nada Bane Paunović, koji nam je rekao da mu je izuzetna čast što je prisustvovao događaju i što će te večeri pevati hitove popularne pevačice.

Dejan Pejović, predsednik fan kluba, otkrio nam je kako klub funkcioniše, kao i mnoge druge zanimljive detalje oko aktivnosti kluba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *