MUZIKA region

Jovan Perišić iskreno – Teško je usuditi se na neki veći koncert! VIDEO

Jovan Perišić zadovoljan je kako mu je protekla ova godina i sa puno optimizma ulazi u sledeću, a kako nam je otkrio nije isključeno da vernoj publici podari i veliki solistički koncert.

Foto: Balkan Star News/FV Gruja KS

Popularni pevač Jovan Perišić se u protekloj godini posvetio promociji albuma „Snaga ljubavi“ koji je izašao krajem 2016. godine i, kako kaže, planira na proleće da izda novu pesmu. Međutim i sam pevač priznaje da je jako težak kada je odabir pesama u pitanju, jer publici želi da pruži ozbiljne kompozicije.

S obzirom da je iza Jovana dvadeset godina otkako je snimio svoj prvi album, zanimalo nas je da li planira da obeleži svoj jubilej nekim većim koncertom u Beogradu, međutim, on iako ima želju da to bude u centru „Sava“ ili „Spensu“ u Novom Sadu, obazriv je po tom pitanju. – ”Teško je usuditi se na neke ozbiljnije koncerte, eventualno uz podršku sponzora i ljudi koji stanu iza tebe. Ne bih se bavio time, nego bih baš išao na otvorenu priču – ko te voli, da dođe, naravno, uz drage kolege i prijatelje.” – iskren je Jovan.

Ceo intervju koji je Jovan Perišić dao za Balkan Star News, pogledajte u videu ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *