region SHOWBIZZ

Katarina Grujić o ljubavi: Kosta je moja velika podrška! FOTO

Katarina Grujić retko priča o svom emotivnom partneru Kosti Obradoviću, sa kojim je šest meseci u vezi, ali ističe da je on njena velika podrška i da je stub njihove veze u zdravoj komunikaciji.

Foto: Instagram/katarinagrujic.doll

Katarina Grujić jedna je od najpopularnijih mladih pevačica koje je iznedrilo muzičko takmičenje Zvezde Granda. Kako nam je ranije u intervjuu otkrila njen album prvenac pojaviće se krajem februara, a sada je otkrila i neke pojedinosti. – ”Album se zove „Jača doza mene” a sastojaće se iz pet starih i pet novih pesama. Veoma sam uzbuđena i jedva čekam da moj prvenac bude objavljen.” – otkriva Katarina.

Pevačica već pola godine uživa u ljubavi sa Kostom Obradovićem, a njen emotivni partner nedavno se zbog Grujićeve preselio u Beograd iz Crne Gore. – ”Kosta je moja velika podrška, a i ja njemu, što smatram stubom svake stabilne veze. Imamo zdravu komunikaciju i razumevanje koje naš odnos učvršćuje iz dana u dan. Volim da ga obradujem svakakvim sitnicama i iznenađenjima, mada je bezuslovna ljubav najbolji poklon od mene.” – priča Katarina za Story.

He’s mine, and I’m his.

A post shared by K A T A R I N A G R U J I Ć (@katarinagrujic.doll) on

O zajedničkom životu sa Kostom za sada ne razmišlja. – ”Mislim da sam još mlada da bih se bavila time. Trenutna preokupacija mi je karijera koju želim da podignem na viši nivo i u tome imam punu podršku partnera, a za ostalo videćemo, nikada se ne zna.” – iskrena je Katarina.

?❤️

A post shared by K A T A R I N A G R U J I Ć (@katarinagrujic.doll) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *