MUZIKA region

KRCAT SPENS – Saša Matić na Dan zaljubljenih priredio Novosađanima noć za pamćenje! VIDEO

Sinoć na Dan zaljubljenih, Saša Matić je nastupio u hali Spens u Novom Sadu, koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta.

Foto: Promo

Poznatom pevaču pošlo je za rukom da opet rasproda dvoranu, zbog čega ovaj koncert nosi epitet jednog od najtraženijeg u poslednjih deset godina u Srpskoj Atini. Da će ovo biti veče za pamćenje, svima je postalo jasno već na ulazima u halu. Reka dobro raspoloženih ljudi čekala je da uđe na koncert, nestrpljiva da uživo čuje neke od njegovih najvećih hitova “Prejako”, “Lažov notorni”, “Sve bi ja i ti”, “Nađi novu ljubav”…

Foto: Promo

Nakon što ga je publika aplauzom i ovacijama pozvala na scenu, Matić je koncert otvorio pesmom “Ne bih ništa menjao” i rekao:

“Ako bih nešto u životu menjao to sigurno ne biste bili vi. Drago mi je da smo večeras zajedno. Toliko puta sam govorio svojim saradnicima da je vreme da sviramo veliki koncert u Novom Sadu. Eto, došao je i taj dan! Vi ste to zaslužili, jer sve što sam postigao u životu, postigao sam zahvaljujući vama”

Foto: Promo

Atmosferu su dodatno zagrejali Matićevi gosti Peđa Medenica i Edita Aradinović, koji su raspevane Novosađane počastili sa nekoliko svojih pesama.

Dobar provod potrajao je do duboko u noć, a sigurno je da će Novi Sad još dugo pamtiti ovaj spektal i prepricavati ga.

Turneja Saše Matića nastavlja se 1. marta u Kraljevu, a svi sa nestrpljenjem iščekuju 8. ali i 9. mart kada će nastupiti u Štark Areni u Beogradu. Koncert za Dan žena je rasprodat mesec dana ranije, a veliko interesovanje vlada i za vizuelno-muzički spektakl zakazan za 9. mart.

Foto: Promo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *