FILM I SERIJE MUZIKA region SHOWBIZZ

Lepa Brena: Dokumentarni film “Godine Slatkog greha” od sutra na Prvoj! VIDEO

Trodelni dokumentarni film o karijeri i popularnosti naše najveće muzičke zvezde, Lepe Brene i njenog orkestra “Slatki greh” biće prikazan 09. 10. i 11. januara na Prvoj televiziji.

Foto: Balkan Star News/D.P.

Najveća balkanska zvezda Lepa Brena i danas radi punom parom kao što je radila nekada, 80-ih godina, zajedno sa svojim bendom “Slatki greh”. Svi se sećamo vremena u kome je bila najveća i najtiražnija zvezda u bivšoj državi, te mnogobrojnih hitova, filmova i avangardnih spotova koje je snimila. Mnogi kažu da Brena nije bila samo još jedna u nizu folk pevačica, već da je bila čitav projekat i nešto sasvim novo što do tada narod nije imao prilike da vidi. Zajedno sa Slatkim grehom obišla je čitav svet nekoliko puta, održavajući i po dva koncerta dnevno. Kako je i sama istakla, period od 1981-1991. godine je bio najlepši period u njenom životu i ujedno i doba njene najveće slave. Redali su se hitovi, prva mesta na top listama, naslovnice u svim časopisima, snimali su filmove, spotove koji su za to vreme bili nešto novo i neviđeno, obarali rekorde posećenosti u svim dvoranama i stadionima širom bivše Jugoslavije.

Danas, nakon trideset godina od premijere prvog dela filma Hajde da se volimo, Lepa Brena će obradovati svoju mnogobrojne poštovaoce novim trodelnim dokumentarnim filmom, koji upravo govori o vremenu u kome je bila najveća zvezda. Ovo je ujedno i prilika za neke nove generacije, neke nove Brenine fanove, da vide kako je to nekada izgledalo i kako se tada radilo, kako je nastala naša najveća zvezda. Dokumentarni film nosi naziv “Godine Slatkog greha”,a svi Brenini poštovaoci imaće priliku da ga pogledaju već od sutra na kanalu Prve Srpske Televizije u terminu od 22h. Film je protkan arhivskim snimcima i razgovorima sa Breninim saradnicima i najistaknutijim ljudima tog doba. Šta su o Breni rekli Zahar, Marina Tucaković. Tereza Kesovija, Saša Popović, Vesna Čipčić i drugi moći ćete da vidite već sutra, a reklamu možete pogledati ovde:

Utorak ,sreda i cetvrtak ??22 h?Tv Prva

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *