MUZIKA region SHOWBIZZ

Lepa Brena: Odmor sa porodicom na Tajlandu pred novi album! VIDEO

Najpopularnija balkanska zvezda, Lepa Brena, otputovala je sa porodicom na zasluženi odmor na Tajland, a po povratku u Srbiju očekujemo izlazak novog albuma folk dive, te veliku svetsku turneju.

Foto: Screenshot YouTube

Nakon što je nedavno izbacila dve nove pesme “Boliš i ne prolaziš” i “Zar je važno dal` se peva ili pjeva?” te nakon premijere dugo očekivanog dokumentarnog filma “Godine Slatkog greha” Lepa Brena se sa porodicom zaputila na zasluženi odmor na Tajland. Porodici Živojinović ovo putovanje je već postala tradicija i kako su i sami rekli, vole da odu tamo i promene sredinu.

Naime, pre odlaska na Tajland, Brena se prvo zaputila u Istanbul u kome je snimila kadrove za novi spot za pesmu “Srećna žena” čiju premijeru, kao i celog albuma, ali i svetsku turneju možemo očekivati po povratku folk dive sa odmora.

Pored stalnih članova porodice Živojinović, na putovanju im se pridružila i mlada zvezda Aleksandra Prijović, devojka Filipa Živojinovića, kojoj je ovo već druga godina da ide sa njima.
Kako se Živojinovići prodove na atraktivnoj destinaciji možete pogledati u sledećem snimku koji je folk zvezda podelila na svoj Youtube kanal:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *