vesti iz regiona

Lepa Brena priznaje: Saslušam Bobino mišljenje, ali uvek uradim po svom!

Lepa Brena vrlo rado voli da eksperimentiše kada je modni i scenski izraz u pitanju, a uvek sasluša mišljenje supruga Bobe Živojinovića, ali priznaje da na kraju uvek uradi po svom.

FOTO: Screenshot YouTube

Lepa Brena uskoro će obožavaoce obradovati novim albumom, koji je najavila pesmom ”Zar je važno dal se peva ili pjeva”. Popularna pevačica naglašava da su ostale kompozicije potpuno drugačije i da je snimila ultramoderan album. Nove pesme uglavnom prati i novi imidž, pa je Brena nedavno skratila kosu. – Nije mi žao, kosa raste, a postoji i nadogradnja – kaže Brena za Novosti. – Sve svetske pevačice nastupaju sa perikama, kao što su to radile i Tina Tarner, Selin Dion, Maraja Keri, Šer i druge. One imaju i svoje krojače koji im šiju kostime za gotovo svaku pesmu na koncertu.

Za razliku od mnogih žena koje izbegavaju garderobu u beloj boji, jer ističe kilograme, folk zvezda rado nosi krpice u toj boji, a voli da posluša i mišljenje svog supruga Slobodana Živojinovića. – Belu boju u principu izbegavaju, ali ja malo treniram i mršavim – ističe Brena za Novosti. – Vrlo sam disciplinovana i volim kada imam cilj, kada za desetak dana moram da smršam dva-tri kilograma kako bi mi kostimi pasovali. To me održava i čini me srećnom. Volim da čujem Bobino mišljenje, ali uvek uradim po svom. I on u svom poslu voli da čuje šta mislim, ali će uraditi onako kako smatra da treba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *