REALITY Zadruga

Lepi Mića svima očitao lekciju: Postali ste gori od mene!

Dan iza zadrugara je bio veoma turbulentan. Zadrugari su dobili zadatak da gađaju šlagom zadrugara kog ne vole i nastao je opšti metež.

Maca nije htela da učestvuje, međutim, bez obzira, Teodora je nju htela da gađa. Desio se fizički sukob između njih dve, gde je Maca nju šutnula, obezbeđenje je uletelo, a Teodorin dečko Anđelo je u besu razbijao zid zbog Teodore. Zbog ovog incidenta je Maca kažnjena nedeljnim honorarom.

Tokom večeri je Lepi Mića je izneo detaljnu analizu svih događaja i osuo brutalnu paljbu zadrugarima zbog njihovog ponašanja.

Ja znam da sam ja negativac od prvog dana, a danas se dokazalo da sam za vas mala maca. Vi se mrzite strašno. Ono što sam pričao 7. septembra na ležaljkama na bazenu, danas se desilo. To pričam sve vreme. Ovo je ništa šta će da bude. Ovde niko nikog ne voli, ovde je samo laganje i foliranje. A kad bude prva nagrada bliža i ona “Škoda” što nas čeka napolju, ima svi da prorade kao vulkani.

Miki je rekao Mići da nije u pravu i da su se neki ljudi zavoleli međusobno, ali se Mića nije obazirao i ostao pri svome. Ponosio se svojom iskrenošću i rekao da su drugi postali gori od njega.

Psujete više od mene. Vređate se više od mene. Tučete se, lažete, petljate, varate, kradete, radite sve najgore!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *