region SHOWBIZZ

Maja Nikolić o učešću na Beoviziji: Pripremam svetski spektakl

Iako je to možda u ovom trenutku potisnuto u drugi plan, Maja Nikolić je pre rijaliti karijere bila redovni učesnik na festivalima sa kojih je nosila mnogobrojne nagrade.

Foto: Instagram

Maja je punopravni učesnik “Beovizije” 2018. godine sa još 16 takmičara. Pesma kojom će se predstaviti se zove “Zemlja čuda”, a tekst je pisala Mia Pijade, aranžman Ivan Branisavljević, a muziku njen kum Vladimir Grajić Graja, koji je, inače, komponovao i “Molitvu” Marije Šerifović sa kojom je Srbija trijumfovala 2007. godine. Iako će pesma, kako kaže, biti potpuno drugačija od te i da je krasi moderniji ritam, ova pevačica polaže velike nade u svoju pesmu i sigurna je u sebe.

Ako na prvo slušanje budete osetili da je moja pesma hit, i ako Bog želi da ovog puta ja predstavljam Srbiju, ja mogu da obećam da ću ponovo dovesti Evropu u Srbiju. Svesna sam koliko vredim, rođena sam za pevanje uživo, za festivale, a ono što pripremam je svetski spektakl.

Iako se žiri još uvek drži u tajnosti, temperamentna Nišlijka je rekla za Blic da je veoma zadovoljna izborom ljudi koji će činiti istu, da ne sumnja u njihovu objektivnost i smatra da nema pravo da ih kritikuje i isključuje bilo kakvu mogućnost nameštaljki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *