MUZIKA region

Marija Šerifović iskreno: Ne postoji recept za pobedu na Eurosongu

Pop zvezda Marija Šerifović zasada je jedina srpska predstavnica koja je svojoj zemlji donela pobedu na popularnom takmičenju Eurosong.

Foto: Instagram/serifovic

Marija Šerifović trijumfovala je 2007 godine u Helsinkiju sa baladom ”Molitva”. Marija apsolutno podržava što je RTS rešio da vrati ”Beoviziju”, kao način odabira srpskog predstavnika na Evroviziji. – ”Veoma mi je drago zbog povratka “Beovizije” jer mi se nije dopadalo da jedna grupica ljudi sedi u nekoj sobici i o nečemu odlučuje. Ovako svi sve gledamo i slušamo. Naravno da su ukusi različiti i da će svako imati svog favorita, ali kada su pesma i izvođač zaista dobri, to se čuje i vidi i većina će biti na istoj strani.” – rekla je Marija za Novosti.

Pevačicin brat Danijel Pavlović pokušaće da se na ovogodišnjoj ”Beoviziji” ukrca za voz za Lisabon. O njegovoj pesmi Šerifovićeva je rekla sledeće: – ”Danijelova pesma “Ruža sudbine” je “opasna”, ima je već nekoliko godina i znam odranije koliko je dobra. On je sjajan pevač, imam da mu dam nekoliko valjanih saveta, ali i sreća igra važnu ulogu. Na njemu je da da sve od sebe i veruje u to što radi.”

Marija iskreno priznaje da ne postoji neki pobednički recept i da nije merilo da li će se poslati neka etno pesma ili moderna, brža. – ”Nema tu pravila, niti postoji pobednički recept. Iz ličnog iskustva mogu da kažem da se prosto oseti i zna ako je nešto dobro i to niko ne može da negira. Na “Evrosong” treba da ide naša najbolja pesma od ponuđenih i najbolji pevač.” – ističe ona za Novosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *