region SHOWBIZZ

Marko Novović snimio cover za jednu od najlepših balada!VIDEO

Mladi pevač Marko Novović snimio je cover za jednu od najlepših balada ”Nisam te zaboravio”, koju u originalu izvodi Bojan Tomović.

Foto: Promo

Marko Novović mladi je pevač koji polako ali sigurno krči svoj put na estradi.

Publika ga je zapazila u muzičkim takmičenjima, a atmosfera koju on pravi na svojim nastupima je nezaboravna. Marko nam je otkrio i kako je počeo da se bavi pevanjem: – ”Pevanjem se bavim od malih nogu, što bi se reklo od kad znam za sebe. Znao sam da želim da budem pevač i da kada porastem želim da se bavim ovim poslom. Prvo profesionalno pojavljivanje desilo se 2015. godine, kada sam se sasvim slučajno prijavio za ”Pinkove zvezde”.

Tada je zvanično počelo moje profesionalno bavljenje ovim poslom. Nakon takmičenja krenuli su nastupi i rad na karijeri. Dve godine kasnije prijavio sam se za ”Zvezde Granda”.”

Nakon ”Zvezda Granda” Markov talenat uočila je jedna naša velika zvezda i pozvala ga da bude deo njenog pratećeg benda. – ”Nakon takimčenja usledila je saradnja sa velikom zvezdom narodne muzike Stojom Novaković. Evo skoro dve godine lepe i uspešne saradnje. Čast je stajati na bini pored nekoga ko ima toliko hitova, albuma, koncerata i više od 20 godina karijere iza sebe. Prihvatila me je kao svog sina i naučila me je mnogim stvarima koje će mi trebati u ovom poslu.”

Cover za pesmu ”Nisam te zaboravio” je samo početak onoga što Novović sprema. – ”Ovaj cover je samo jedan od projekata koji tek dolaze. Odlučio sam se za ovu pesmu prvenstveno zato što sam je emotivno osetio i doživeo kao svoju. Mislim da smo aranžmanski pesmi dali neki novi pravac i zaista verujem da će odlično proći kod publike. Hvala mojim saradnicima na strpljenju i razumevanju za sve moje prohteve i zahteve, jer znam da sam jako naporan saradnik. Perfekcionista sam i sve dok nije bilo onako kako sam želeo, nisam pristao na izlazak projekta. Zato se sve malo i odužilo, ali mislim da je vredelo, ja sam prezadovoljan, a nadam se da je i publika”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *