SHOWBIZZ

Marko Vanilla hitno operisan: Jedva ostao živ!

Marko Vanilla nedavno je završio u bolnici. Puknuvši slepo crevo pevač je hitno prebačen u bolnicu gde je i operisan. Naime, blaže  bolove u stomaku je osećao i mnogo pre, ali je zbog nastupa i obaveza uvek prolongirao operaciju. Na žalost ovog puta iznenada je nastupio jak bol pri čemu je slepo crevo puklo nakon čega je hitno prebačen u bolnicu u Frankfurtu.

Kako i sam kaže prvo je osetio jak bol, nakon čega i mučninu. -Sve se iznenada desilo, bio sam krenuo do prijatelja u studio da preslušamo moj novi singl, nakon čega se sećam jedino velikog bola, -priča pevač.

Vanila je pre nedavne operacije snimio novi singl pod naslovom “Oči plave”, pri čemu je veliku podršku u svemu imao od prijatelja i  kolege Aleksandra Olujića.

Muziku i tekst uradio je zajedno sa Aleksandrom Olujićem, dok je mix master pripao Saši Diniću. Pesma je u prepoznatljivom pevačevom stilu, koji neguje već godinama unazad, a mi ne sumnjamo da će biti veliki hit. Obzirom da za samo nekoliko dana broji milionske preglede na društvenim mrežama. Pored pregleda bezbrojni pozitivni komentari podrške publike širom sveta oduševili su Vanillu, piše Nema Zabranjenih.

Novi singl Marka Vanille možete preslušati ovde:

Nema Zabranjenih.rs 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *