region SHOWBIZZ

Milica Pavlović sprema nova iznenađenja: Lavica sam koja sluša svoje srce! FOTO+VIDEO

Milica Pavlović pre godinu dana je izdala drugi studijski album “Boginja” koji je prošao izuzetno uspešno i postao jedan od najprodavanijih u ovoj godini.

Foto: Balkan Star News/FV Gruja KS

Popularna “Zvezda Granda” nije sumnjala u sebe i u album koji je tada pripremila, iako su je autori i kolege ubeđivali da nije pravo vreme.

U momentu kada sam ja izdala drugi studijski album, sve kolege sa autorima su mi rekle da ja pravim promašaj i da to nije dobar termin za izdavanje albuma. Bukvalno sam ga tik uz Novu godinu izbacila. Ali ja sam srčana, slušam svoje srce, lavica sam i zaista kada znam sa čime raspolažem, a znala sam da imam jako kvalitetne pesme na kojima smo studiozno radili i zaista se posvetili tome, onda nisam imala strah kada je izašao taj album.

Prezadovoljna je rezultatima i već priprema nova iznenađenja za sve one koji vole nju i njenu muziku. Milica je za Balkan Star News otkrila da uveliko radi na novom albumu sa istim saradnicima, uključujući prvenstveno grčkog kompozitora Fivosa.

Zaista je zaslužio, napravio mi je mega hit “Mogla sam”, zatim singl “Operisan od ljubavi”, koji je u nekom rok fazonu, a uspeo je da spoji sa našom muzikom. Sa njim sigurno nastavljam dugogodišnju, ja se bar nadam, saradnju, jer zaista nas spaja neka neverovatna energija. U jedno sam sigurna – da ću imati kvalitetne kompozicije, a to je najbitnije i to me najviše raduje.

Dodala je da je od trideset ponuđenih kompozicija od Fivosa, do sada odabrala četiri. Po svemu sudeći, njeni fanovi će u narednoj godini imati čemu da se raduju. Ceo intervju sa Milicom pogledajte u videu ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *