Parovi REALITY

Miljana: Alen Azarić mi je nudio novac da više ne budem deo rijalitija!

Miljana Kulić je u večernjem programu „Parova“ pred svima ustala i rekla kako joj je bivši učesnik „Parova“ Alen Azarić nudio novac da više ne bude učesnik.

Foto: Screenshot Happy TV

Tvrdila je da je navodno kontaktirao njenog oca i bio odbijen. Nazvala ga je „folirantom i prevarantom koji se bavi sektama“.

“Nije zaslužio da mu se ime pomene na ovoj televiziji, svašta priča negativno o televiziji, o voditeljkama, o svima, a vi ga uporno uključujete u program. Kad je uhvaćen da je prevarant, onda je pobegao iz rijalitija”

Voditeljka Bojana Ristivojević je konstatovala da joj je čudan taj stav s obzirom da su bili najbolji prijatelji dok su bili zajedno u rijalitiju, da bi joj Miljana odgovorila da je “u međuvremenu shvatila kakav je to čovek“.

Utom se uključio i Alen u program i rekao da nikakve poruke nije slao i da taj broj sa kog su navodno poslate poruke uopšte nije njegov, razmenjujući sa Miljanom bujicu uvreda.

Inače, Alen je ostao poznat kao učesnik koji je povremeno vršio nekakve obrede nad ukućanima koji su neodoljivo podsećali na egzorcizam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *