MUZIKA region

Mlada zvezda sve traženija: Bane Paunović napravio delirijum u Parizu! FOTO

Bane Paunović, jedan je od pevača koji se relativno skoro pojavio na našoj sceni, ali već uveliko grabi krupnim koracima ka vrhu.

Foto: privatna arhiva

Ovaj mladi momak nedavno je snimio svoju prvu pesmu “Pile moje malo” koja je za kratko vreme postala slušana i tražena u celom regionu. Pesmu su radili poznati kompozitori Milan Miletić i Dejan Nikolić, tako da slobodno možemo reći da su i ovog puta opravdali zvanje hitmejkera.

Bane Paunović je za vikend gostovao u novootvorenom klubu Angelina u Parizu, gde je pre njegovog nastupa u neposrednoj blizini odjeknula eksplozija. Čak ni ovaj nemili incident nije sprečio veliki broj mladih da do poslednjeg mesta ispune klub.

Foto: privatna arhiva

Da je trenutno jedna od najtraženijih mladih zvezda u dijaspori, potvrdio je i ovog puta. Pravi delirijum nastao je kada je Bane sišao u publiku i zapevao hitove Šabana Šaulića, Sinana Sakića, Đanija, Adila, a na zahtev publike nekoliko puta je pevao i svoj hit “Pile moje malo” kojim je i otpočeo nastup.

Foto: privatna arhiva

Vidno raspoložen Bane je odmah posle nastupa sa nama podelio utiske:

“Prvi put sam pevao u Parizu u našem klubu, a poziv za gostovanje je stigao od menadžera kluba, koji je čuo i video spot za moj singl na DMSAT televiziji.

Posebno me je oduševilo što je publika u nekoliko navrata tražila da otpevam baš moju pesmu i drago mi je što smo zbog velikog interesovanja zakazali još jedno druženje za maj mesec”.

Leave a Reply