MUZIKA Zvezde Granda

Mladi pevač izdao novu pesmu! (VIDEO)

Dugoočekivana balada koju je mladi bh. izvođač već neko vreme spremao za svoju publiku, danas je napokon ugledala svetlost dana. Autorsku pesmu pod naslovom ”Potrebna”, popularni mladi pevač Armin Jusufović konačno je predstavio svojim fanovima koji su je sa nestrpljenjem očekivali.

U saradnji sa Filmark produkcijom iz Tuzle, ovo je još jedan u nizu muzički spot mladog pevača sjajnog glasa. Redatelj Sulejman Muratović, producent Filmark produkcije Ilijas Jahić i menadžer Amel Halilović, zajedno sa PR Slađanom Josipović i ostalim članovima tima potrudili su se preneti poseban glamurozni sjaj muzičkog spota.

Armin Jusufović nam otkriva kako je bilo na snimanju pesme i kakve reakcije očekuje.

-” Snimanje je uprkos svim merama prošlo u najboljem redu. Držali smo se propisa i sve je prošlo u najboljem redu, a po mom skromnom mišljenju ovo će biti jako emotivan i lep spot kojeg smo realizirali u Hotelu President. Zbog trenutne situacije sa korona virusom, jako mi je žao što premieru pesme nismo u mogućnosti organizovati uživo u nekom objektu i čuti i videti zapravo istinske utiske publike. Iskreno se nadam da će pesma pronaći put do moje publike i najvažnije da će biti često slušana. ” – navodi Armin.

Armin trenutno iza sebe ima tri pesme sa muzičkim spotovima. Prvu pesmu pod nazivom „Bezgrešan“ snimio je 2017. godine a pesma je pobrala sve simpatije publike koja je nakon završetka takmičenja s nestrpljenjem očekivala prvi potez u karijeri ovog mladog pevača. Za pesmu „Tuđa volja“ koja je izašla 2020., tekst potpisuje svima poznati kantautor Bane Opačić.

Amin Jusufović je bosansko-hercegovački pop-folk pevač. Rođen je 11. aprila 2001. godine u Tuzli. Javnosti je postao poznat učešćem na takmičenju Zvezde Granda sezona 2017/2018., a mentor mu je bila Marija Šerifović sa kojom je i nakon takmičenja u prijateljskim odnosima. U finalu takmičenja osvojio je šesto mesto. Trenutno je pod okriljem menadžera Amela Halilovića i Filmark produkcije iz Tuzle.

Da vrijedno radi pokazuje i ova nova ljubavna balada koju poklanja svojoj publici. Ovaj put je u pitanju autorska pjesma jer kako i sam kaže, vreme je da pored glasa pokaže i drugu stranu svog talenta- umeće lepe reči.

Armina možete pratiti putem Facebook stranice:

https://www.facebook.com/ArminJusufovicOfficial

Instagram profil:

https://www.instagram.com/arminjusufovicofficial/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *