REALITY Zadruga

Nadežda Biljić: Završila sam sa Slobom i Lunom do kraja života! VIDEO

Iako nije mnogo vremena prošlo otkako je Nadežda Biljić ušla u Zadrugu, stigla je sa mnogim ljudima da se posvađa.

Foto: TV Pink Screenshot

U Zadrugu je ušla predstavivši se kao Slobodanova prijateljica, a posebno je zanimljivo to što je pevala na njegovoj svadbi sa Kijom. Javno je stala na njegovu stranu i rekla da se on na svadbi gotovo da uopšte nije ni bio, već je uglavnom viđala mladu koja se veselila i naručivala pesme.

Međutim, kada je ušla u rijaliti, Slobodan je rekao da njih dvoje uopšte nisu toliki prijatelji koliko je to ona predstavila, već samo da su imali par „tezgi“ na kojima su pevali zajedno. Potom je usledila i žestoka svađa sa Lunom kad je Milan rekao da je Nadežda javno rekla da se čula sa Anabelom da ulazi u rijaliti da uništi Kiju. Na to je Luna pobesnela i vikala na Nadeždu kako neće da se iko meša u odnos njih troje, kao i to da laže da je prijateljica sa Anabelom.

Zbog svih tih događaja, danas je Nadežda ustala i obratila se ukućanima i gledaocima na ivici suza.

Zamolila bih porodicu, prijatelje moje porodice, oni za koje sam mislila da su prijatelji, da nikad u životu me sa Slobodanom i Lunom Đogani nikada ne spoje ni u kakvom kontekstu. Ja sam u ovoj priči ispala naivna i žrtva. Od sebe sam napravila kretena i samu sebe ukanalila. Što se mene tiče, ovo dvoje nisu završili sa mnom ne samo ovde, nego i napolju do kraja mog života.

Sloba se smejao u neverici, a Saška Karan je imala repliku.

Nisi ti nimalo naivna. Zaista ne vidim šta je problem ako te neko ne smatra prijateljem. Nebitno je. Ti, devojko, praviš od muve medveda i radiš to namerno da bi isplivala u celoj ovoj priči.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *