MUZIKA region

NAJBOLJA ŽURKA U BEČU: Jana sa kolegama i koncert godine! A evo šta sledi za sledeći susret!?

Da se publika jako uželela dobrog provoda svedoči nam veliki koncert iz Austrijske prestolnice. Nakon više mesečne pauze koju je uzrokovao covid-19, pod organizacijom XxXL restorana na čelu sa biznismenom Damirom Čauševićem konačno je priređen koncert godine.

Folk zvezda Jana Todorović zajedno sa svojim kolegama Asim Bajrić, Stoja i Emir Đulović oduševili su prisutne goste. Karte su već mesecima bile rasprodate obzirom da je isti dva puta pomeran zbog prisustva korona virusa. Na kraju ispunjeni su svi uslovi kako bi se koncert mogao održati.
-Poštovanje epidemioloških mera, odobrenje i sve dodatne dozvole smo ispunili kako bi publici opravdali očekivano. Nadamo se uskoro ponovnom druženju i zaista hvala od srca svima koji su podržali naš tradicionalni projekat, sledeće godine smo svakako ponovo uz naše drage i cenjene goste, istakao je Čaušević.

I zaista 17 godina postojanja pomenute manifestacije opravdala je i ovaj put sva očekivanja. Publika je uz omiljene muzičke goste uživala plesajući tokom cele večeri. Posebne emocije nisu se mogle sakriti uz hitove folk kraljice Jane Todorović gdje su gosti su ostali bez daha.

-Jako sam srećna da sam večeras tu gdje uživam sa svojom publikom. Organizacija je zaista predivna kao i gosti, moram da zahvalim svima na velikoj podršci,  iskrena je Jana.

Za sledeću godinu tačnije mart mesec, u saradnji sa organizatorom pripremamo mnoštvo drugih sjajnih iznenađenja i velikih muzičkih zvezda. Naravno ukoliko situacija sa korona virusom se popravi, publika će moći da prisustvuje najvećoj žurci na balkanu- otkrio je na kraju i estradni menadžer Amer Hodžić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *