SHOWBIZZ svet

Nakon brojnih životnih udaraca Kijanu Rivs tvrdi: Ja sam srećan čovek

”Dozvolite sebi da odmah napustite sve što vam pruža loše vibracije. Nema potrebe objašnjavati ili davati tome smisao. Verujte svome osećaju.” – kaže kanadski glumac, režiser, producent i muzičar Kijanu Rivs.

Foto: Screenashot YouTube

Njegov biološki otac bio je osuđen zbog prodaje droge. Kijanu nikada nije dobio školsku diplomu. Zbog disleksije bilo mu je naporno da uči. Njegov najbolji prijatelj River Finiks umro je preteranog korišćenja lekova. Devojka mu je poginula u saobraćajnoj nesreći, samo godinu nakon što im je dete preminulo.
Odlučio je da 90% svoje zarade od filma ”Matriks” dodeli za specijalne efekte, umetničku šminku i kaskaderske uloge na Harli Dejvidsonu. Nakon što je njegovoj sestri dijagnostikovana leukemija donirao je 5. miliona dolara za istraživanje ove bolesti i pronašao dobrotvornu ustanovu kako bi pomagao pacijentima obolelim od karcinoma.

Da bi bio siguran da će Al Paćino glumiti u filmu ”Đavoljev advokat” tražio je da mu se smanji honorar za film. Možete ga primetiti u podzemnoj železnici. Čak je viđen kako često kupuje beskućnicima doručak. Ne iznajmljuje telohranitelje niti poseduje vile i privatne avione, ali zasluživši i više od toga i ne treba mu ovo.

Njegov moto je: ,,Činite dobro, sutra može biti gore. I ne verujte fotografima. Ja sam srećan čovek.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *