FILM I SERIJE vesti iz sveta

Nakon ogromne hit serije – uskoro i film “Prijatelji”? VIDEO

Prva epizoda ovog vanvremenskog sitkoma je snimljena pre čak 24 godine i od tada više ništa nije bilo isto.

Foto: YouTube Screenshot

Snimala se 10 godina i bila završena 2004. godine. Kako i glumci, tako i fanovi su to teško podneli, ali je nakon 10 sezona otišao u istoriju kao najuspešniji sitkom svih vremena. Šest glavnih likova i potpuno različitih ljudi sa svojim problemima i humorom koji ni posle toliko godina nije postao “bajat” su samo neke od činjenica zašto je ova serija i dan danas uspešna i ima svoje fanove. Naravno, ništa drugačije nije ni u Srbiji. Još devedesetih godina je TV Pink emitovala neke od sezona, a sada već godinama ide na televiziji O2, iliti nekadašnjoj B92.

Već godinama se govori o mogućem nastavku i povratku šest veoma poznatih lica na male ekrane. Neki to čekaju već godinama, dok neki misle da to ne bi bilo ni izbliza ne bi bilo dobro kao serija što je bila. Čak je Lisa Kudrov, koja je tumačila lik Fibi, rekla da se to nikada neće desiti.

Međutim, pojavio se na Internetu trejler za film “Prijatelji” koji će se pojaviti ove godine. Iako deluje prilično uverljivo i autentično, nažalost, lažan je. Neko je od drugih filmova, specijala i serija gde su se neki od glumaca zajedno pojavljivali spojio u prilično uverljiv trejler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *