MUZIKA region

Nakon Pariza pao i Portorož: Dragana Mirković izazvala haos u Sloveniji! FOTO+VIDEO

Dragana Mirković je u subotu nastupala u Portorožu, u klubu Pergola, koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta, a zbog njenog nastupa fanovi su dolazili iz svih delova Slovenije, ali i obližnjih zemalja.

Foto: Promo

Najpopularnija balkanska muzička zvezda Dragana Mirković nastavlja sa uspešnim nastupima i koncertima i u 2018. godini. Nakon što je uzela malu pauzu zbog novogodišnjih i božićnih praznika i nakon proslave 50. rođendana, ali i zimovanja sa porodicom i prijateljima folk diva vratila se poslovnim obavezama. Prvo je osvojen Pariz, a ovog vikenda najbolja žurka sa Draganom nastavljena je u Sloveniji, tačnije primorskom gradu Portorožu. Zbog velikog interesovanja za nastup Dragane Mirković i sam klub je najavljivao na svojoj stranici nezapamćeno veče i pravi lom, što se kasnije i obistinilo.

Foto: Promo
Foto: Promo

Klub Pergola bio je ispunjen do poslednjeg mesta, a publika je sa nestrpljenjem iščekivala početak spektakla, a on je počeo kada je Dragana izašla na binu i zapevala svoje stare hitove, kao što su ”Umirem majko”, ”Luče moje”, ”Sama”, ”Sve bih dala da si tu”, kao i one sa novog albuma, ”Zašto me tražiš”, ”Lepi moj”, ”On i ona” i mnoge druge pesme iz karijere koja traje više od 40 godina.

?⭐️ Dragana Mirkovic ?❤️ #dmsat #prestige #portorož

Publié par Club Pergola sur dimanche 25 février 2018

Sledeće druženje sa publikom Draganu očekuje već 3. marta u Nemačkoj, u Löhne , Eventcentar Owl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *