region SHOWBIZZ

Natalija Trik FX: Sani nije hteo da snimim “Hitnu pomoć”! VIDEO

Trik FX je grupa koja postoji već skoro 20 godina i uvek su se prilagođavali trendovima što se tiče svoje muzike. U odnosu na njihove početke, muzika koju pevaju se prilično promenila, ali smatraju da drugačije ne može da se opstane na sceni.

Foto: Balkan Star News/FV Gruja KS

Kada se spomene ova grupa, verovatno prva asocijacija je pesma “Hitna pomoć”, stara 15 godina, koja ni izbliza nije bila hit kada je izašla koliko sada. Natalija kaže da je pesma bila svrstana na album na njen nagovor, jer se Saniju nije dopala.

Sani je izašao iz studija, zalupio vratima i rekao “Vas dvoje niste normalni”. Naš tadašnji prodent Romario je rekao “To će biti mega hit, zapamti šta sam ti rekao” i ispostavilo se da je bio u pravu.

Trenutno nemaju u planu album, već samo singlove, jer smatraju da je pojedinačno izdavanje pesama najbolji način da budu ispromovisane koliko je to potrebno. Trenutno rade na tome da sve pesme Trik FX-a od prvog albuma do najnovijih singlova budu dostupni za download i slušanje na digitalnim platformama, što je za pohvalu jer je retko ko u našoj zemlji samoinicijativno uradio tako nešto. Sigurni smo da će ovo obradovati fanove njihove muzike.

Ceo intervju sa grupom Trik FX pogledajte u videu ispod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *