FILM I SERIJE vesti iz regiona

Neda Arnerić o filmu Ko to tamo peva: Rastužim se kad ga gledam!

Proslavljena glumica Neda Arnerić srećna je što je film ”Ko to tamo peva” restauriran i na ponovnom repertoaru, ali i priznaje je da se rastuži kada ga gleda.

Foto: Screenshot YouTube

U Jugoslovenskoj kinoteci svoj novi bioskopski život započela je digitalna verzija restauriranog kultnog filma „Ko to tamo peva“ Dušana Kovačevića u režiji Slobodana Šijana. Ovo ostvarenje ostaće upamćeno upravo po replici „I tata bi, sine“, a partnerku Slavku Štimcu igrala je jedna od najpopularnijih glumica na ovim prostorima, Neda Arnerić. – ”Strašno sam srećna što će jedan ovakav film nastaviti da živi neki novi život. Ovo je jedan od naših najboljih filmova. Nije bilo kinte, ali smo znali da ćemo da ga snimimo’‘ – kaže Neda za Kurir.

Slavna glumica s knedlom u grlu pratila je premijeru. – ”Ne volim da gledam svoje filmove. Ovde nisam ni noseća uloga, i nekako se rastužim kad ga gledam jer su to bila lepa vremena. Danas toga više nema” – iskrena je Arnerićeva.

Neda je nakon saradnje sa Šijanom postala seks-simbol, a seks sa Štimcem snimila 1980. godine. Tu scenu reditelj je hteo da izbaci u montaži. – ”Kad vidim sebe danas u tim godinama, pomislim nemoguće je da si to znala kad si bila tako mlada. Zapitam se odakle mi taj urođeni instinkt prema kameri. Danas mi je jasno zašto toliko trajem” – iskrena je glumica.

Izvor: kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *