SHOWBIZZ svet

Nekada je bila lepotica: Šokantne fotografije Tare Rid otkrivaju da je bolest ubija! FOTO

Glumica Tara Rid nekada je važila za jednu od najlepših holivudskih glumica, a već duže vreme se šuška da boluje od anoreksije, a fotografije koje su paparaci uslikali idu u prilog toj tvrdnji.

Foto: Screenshot YouTube

Taru Rid su paparaci uslikali pre nekoliko dana na odmoru u Meksiku. Fotografije su obišle planetu, a na njima se vidi da glumica deluje zastrašujuće. Osim što je premršava, Tari koža visi, a kosti se ocrtavaju. Iako dugo kruže priče da boluje od anoreksije, Tara je to nebrojeno puta demantovala, ali posle ovih fotografija teško je to poreći.

Тара Рид #tarareid , звезда #americanpie замечена на новогоднем отдыхе в Tulum, Mexico ?? Актриса утверждает, что не страдает анорексией. 5 jan.2018 ????? ➡️www.gossipdidi.com✌?⭐️?Telegram https://t.me/gossipdidi Подписывайтесь на мою новую страницу @gossipdididi @hollywoodmooddi #celebrity#hollywoodmood#celebritystyle#hollywoodstar#showbiz#gossip#сплетни#звезды#spletnik#hollywoodstar#селебрити#celebs#новостишоубизнеса#fitmama#celebs#plasticsurgery#star#blog#有名人#ハリウッド#новостизвезд#шоубизнес#celebnews#starlife

A post shared by Latest Celeb News Showbiz (@gossipdididi) on

“Nisam anoreksična. Nikad nisam bila anoreksična i ne patim od poremećaja ishrane. Ljudi već godinama govore da sam preterano mršava, ali to sam jednostavno ja. Ja jedem, stalno i imam istu kilažu već godinama” – izjavila je 42-godišnja glumica nedavno za Daily Mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *